POŠLETE ZDIMĚŘICE DO SVĚTA!

V těchto dnech členové a členky Okrašlovacího spolku Zdiměřice roznášejí do vašich poštovních schránek pohlednici s tématikou Zdiměřic. Máte tak jedinečnou možnost proslavit naši obec po Česku i ve světě a k tomu potěšit své známé pozdravem 🙂 Nalepte proto na pohlednici poštovní známku, napište adresu se vzkazem a vhoďte jí do poštovní schránky. A pokud budete chtít potěšit i nás, napište nám na facebookovou stránku, jak daleko vaše pohlednice doputovala, a jako důkaz můžete připojit fotografii pohlednice Zdiměřic v exotické krajině.

Tématem pohlednice je zdiměřická různorodost. Proto se na ní nachází fotografie ze staré i nové zástavby, zemědělské techniky obhospodařující okolní pole, dětské hřiště reprezentující místní populační boom, zdiměřickou kapli zosobňující místní historii a okolí Průhonického parku hojně využívaného místními rezidenty k procházkám.

Pohlednic jsme nechali vytisknout 600 kusů při ceně 1793 Kč. Náklady na tisk jsme pokryli převážně ze členských příspěvků od našich členek a členů, ale částečně i z finančních darů našich podporovatelů zaslaných na náš transparentní účet. (Tímto velice děkujeme všem těm z vás, kteří se rozhodli naše snažení finančně podpořit! Je to právě vaše ochota finančně nás podporovat, která nám umožňuje fungovat a pracovat na zkrášlování Zdiměřic).