POMOZME NAŠÍ SOUSEDCE PAVLE – POTŘEBUJE ELEKTROPOHON PRO INVALIDNÍ VOZÍK

V pátek 15. listopadu 2019 proběhne v Jesenici benefiční koncert Petry Janů & skupiny Amsterdam. Výtěžek benefičního koncertu pomůže naší sousedce ze Zdiměřic, Pavle Habrdové. Bude použit na pořízení příslušenství k mechanickému invalidnímu vozíku – přídavnému elektropohonu. Díky němu bude Pavla lépe zvládat pohyb na vozíku – doma i v terénu, a snadno jej naloží do auta. Koncert pořádá město Jesenice v rámci oslav 30 let svobody. Vstupenka stojí 350,– Kč. Výtěžek ze vstupného půjde nadaci Charta 77 Konto Bariéry.

Vstupenky koupíte zde.

Pavla je i přes svou nemoc aktivní obyvatelkou Jesenice. Můžete ji potkat na vozíku nejen ve Zdiměřicích. Ostatně, přečtěte si znovu její příběh, tak jak nám ho sama vyprávěla v rámci projektu Humans of Zdiměřice. Přídavný elektropohon k jejímu invalidnímu vozíku jí pomůže lépe zvládat každodenní překážky a usnadní život nejen jí, ale i celé její rodině. Pojďme jí pomoci návštěvou koncertu Petry Janů!